Glasbewassing

doormiddel van osmose water

voor bedrijven en particulieren in Zuid-Holland

Waarom glasbewassing?

En wat kunnen wij voor u betekenen?

Goede glasbewassing is essentieel voor elk gebouw. Of het nu gaat om een kantoorpand, een winkelcentrum of een woonhuis, schone ramen dragen bij aan een professionele uitstraling en een prettige leefomgeving.

Wij kunnen uw ramen tot de 5e etage weer glans geven. Dit doen wij door gebruik te maken van een telescopische steel en borstel van de hoogte kwaliteit en met osmose water. Ook de kozijnen en omlijsting worden gereinigd om het beste resultaat te bereiken.

Wij kunnen uw ramen ook ‘traditioneel’ met een ladder en spons bewassen op de begane grond en éérste etage. Klik hier voor meer informatie over traditionele methode.

Wat is osmose water?

Osmose water is water in zijn puurste vorm. Het is namelijk vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Dit zorgt ervoor dat we uw ramen streeploos kunnen schoonmaken zonder zeep of chemicaliën.

Het voordeel van het schoonmaken met osmose water, is dat er minder vuil hecht aan de ramen. Hierdoor hoef je de ramen minder vaak schoon te maken en het goed tegen regenbuien bestand. De regendruppels glijden dan van je ramen af!

Op tijd een melding waneer we komen zemen.

Wij van DTC Cleaning zullen er alles aan doen, om u als klant de beste service te verlenen. Zo kunt u zich aanmelden voor een bericht service. Wij laten u dan van te voren weten dat wij uw ramen komen zemen. Dan heeft u de tijd om uw horren, rolluiken, zonneschermen etc kunnen verwijderen, zodat uw gehele woning er weer fris en stralend komt uit te zien.

Komen wij bij u langs? Meld je dan aan voor de berichten service!

Tarieven

Begane-grond en 1e verdieping € 20,00
Voor en achter boven 1e verdieping €11,00
Voor boven 1ste verdieping €6,50
Gehele voor zijde bg en 1ste verdieping €11,00
Extra kosten 2e verdieping per kant/kapel €10,00
Wasbeurt 6 x per jaar toeslag van €2,00

Bovengenoemde prijzen zijn incl btw en zijn richtlijnen voor rijtjeshuizen en kunnen iets afwijken

Vrijstaande woning kunt u een offerte op maat aanvragen

Mogelijkheden

Eenmalig (Alleen voor bedrijven)

Eén keer per maand

Eén keer per twee maanden

Vraag een offerte aan

Bent u particulier en woont u in onze regio’s Delft, Nootdorp, Zoetermeer, Boskoop, Gouda, Woerden of Oudewater? Of heeft u een bedrijf in Zuid-Holland?

Wij helpen u graag verder!