Over ons

DTC Cleaning van vader op zoon al meer dan 40 jaar schoon.

DTC Cleaning

DTC Cleanig heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak en is een expert in het professioneel schoonmaken en/of glazenwassen van onder andere huizen en bedrijfspanden. Wij staan klaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Voor instellingen, midden en kleine bedrijven en Vereniging van Eigenaren.

We hechten grote waarde aan het geven van goed advies, scherpe tarieven en leveren een perfect resultaat af van hoogstaande kwaliteit.

Familie bedrijf

In het jaar 2000 ging ik bij mijn vader werken als 16 jarig jochie dat nog weinig ervaring had op de arbeidsmarkt. Me vader leerde me de kneepjes van het vak en schopte me zo nodig onder me reet. Het duurde niet lang voordat ik de slag te pakken had en de school waar ik destijds naartoe zou gaan was van de baan geraakt.

Nu bijna 20 jaar later heb ik het bedrijf volledig overgenomen. Er is in die tijd veel veranderd maar de passie is in de loop der jaren alleen maar toegenomen. Ik volg cursussen zodat ik up to date blijf over de allernieuwste trends in de schoonmaakbranche, zodat ik voor elke klus een gepaste oplossing heb en u de best mogelijke dienst kan aanbieden.

Vraag een offerte aan

Bent u particulier en woont u in onze regio’s Delft, Nootdorp, Zoetermeer, Boskoop, Gouda, Woerden of Oudewater? Of heeft u een bedrijf in Zuid-Holland?

Wij helpen u graag verder!